Χάος σε πτήση Λάρνακα-Μάντσεστερ: Γυναίκα γδύθηκε και φώναζε «Allahu Akbar» (βίντεο)

Χάος σε πτήση Λάρνακα-Μάντσεστερ: Γυναίκα γδύθηκε και φώναζε «Allahu Akbar» (βίντεο)

Την ακινητοποίησε ένας πατέρας 3 παιδιών, μέχρι το αεροπλάνο να προσγειωθεί αναγκαστικά στο Παρίσι

Έπιβάτης πτήσης από τη Λάρνακα της Κύπρου με προορισμό το Μάντσεστερ της Βρετανίας συγκράτησε μια γυναίκα που γδύθηκε και άρχισε να τρέχει γυμνή μέσα στο αεροπλάνο, φωνάζοντας «Allahu Akbar», όπως γράφει η «Daily Mail». Η γυναίκα -ευτυχώς ανεπιτυχώς- προσπάθησε να εισβάλει στο πιλοτήριο.

Ο Phillip O'Brien ήταν επιβάτης στην πτήση της Jet2 από τη Λάρνακα της Κύπρου προς το Μάντσεστερ την Τρίτη 9 Αυγούστου, όταν μια γυναίκα, γύρω στα 30, προκάλεσε αυτό το χάρος, λίγο μετά την απογείωση.

Η γυναίκα φάνηκε να υπαινίσσεται ότι είχε μαζί της εκρηκτικά στο αεροσκάφος και επίσης ρώτησε τα παιδιά, με τα οποία ήταν μαζί, αν ήταν «έτοιμα να πεθάνουν».

{https://twitter.com/MailOnline/status/1558618202548174850?s=20&t=pmkSXqu...}

Είπε, επίσης, στους τρομοκρατημένους επιβάτες και το προσωπικό ότι οι γονείς της ήταν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS.

Ο Phillip O'Brien βρισκόταν στο αεροσκάφος με άλλα έξι μέλη της οικογένειάς του, μεταξύ των οποίων η σύζυγός του και τρία παιδιά του, ηλικίας οκτώ έως 14 ετών.

Ο 35χρονος, ο οποίος εργαζόταν σαν σεκιούριτι όταν ήταν έφηβος, δήλωσε για το περιστατικό: «Όταν η γυναίκα κατευθύνθηκε ξανά προς το πιλοτήριο πήρα, τον έλεγχο, την ακινητοποίησα στο έδαφος και σε εκείνο το σημείο ο πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Παρίσι».

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η πτήση κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο «Charles De Gaulle» στο Παρίσι, νωρίς το πρωί της Τρίτης, ώστε να «ξεφορτώσει» την... «ενοχλητική επιβάτιδα».

{https://youtu.be/vLfqbFnMQ8Q}

#ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ #ΓΥΜΝΗ #ΑΛΑΧ_ΑΚΜΠΑΡ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις