
Ένας νεκρός και 45 τουλάχιστον τραυματίες είναι ο απολογισμός από εκρήξεις σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στην Αρμενία.
Οι εκρήξεις που έγιναν σήμερα, σε μία αποθήκη πυροτεχνημάτων σε ένα εμπορικό κέντρο στην πρωτεύουσα της Αρμενίας, Γερεβάν προκάλεσαν στο θάνατο ενός ατόμου και των τραυματισμό τουλάχιστον άλλων 45, όπως μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων που επικαλέστηκαν το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών της Αρμενίας.
Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνονταν ένας πυκνός γκρίζος καπνός πάνω από ένα κτίριο, μετά από μία έκρηξη που έκανε τον κόσμο να τρέξει από το σημείο.
Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη προκειμένου να καταστείλουν την φωτιά, καθώς τα πυροτεχνήματα συνεχίζουν να προκαλούν εκρήξεις.
Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλέστηκε δηλώσεις του επικεφαλής του υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών.
{https://twitter.com/juancarlospinov/status/1558761023968055298?s=20&t=M…}
#ΑΡΜΕΝΙΑ #ΝΕΚΡΟΣ
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.