Αυτοκίνητο στο Σικάγο γκαζώνει και σκοτώνει τρεις ανθρώπους (Προσοχή, Σκληρές εικόνες)

Αυτοκίνητο στο Σικάγο γκαζώνει και σκοτώνει τρεις ανθρώπους (Προσοχή, Σκληρές εικόνες)

Τρεις άνδρες σκοτώθηκαν και ένας τραυματίστηκε όταν αυτοκίνητο γκάζωσε και έπεσε πάνω τους έξω από κλαμπ στο Σικάγο.

Τραγικό περιστατικό στο Σικάγο τα ξημερώματα της Κυριακής. Όπως φαίνεται από τα πολύ σκληρά βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, κάποιοι άνδρες μοιάζουν να διαπληκτίζονται έξω από κλαμπ στο Σικάγο που έχει μόλις κλείσει, όταν στο πλάνο εμφανίζεται ένα αμάξι.

Το αμάξι δεν κόβει ποτέ ταχύτητα αντίθετα, αντίθετα, συνεχίζει να αναπτύσσει ταχύτητα και εξαφανίζεται αφού πρώτα τους παρασύρει. Τραγική κατάληξη του περιστατικού, τρεις νεκροί και ένας τραυματίας.

Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε συλλήψεις. Σε ανάρτησή του το κλαμπ αναφέρει: «Ένα πολύ ατυχές συμβάν συνέβη νωρίς σήμερα το πρωί μετά το κλείσιμο ένα άγνωστο όχημα πέρασε με πολύ μεγάλη ταχύτητα, τραυματίζοντας και σκοτώνοντας κάποιους ανθρώπους».

{https://twitter.com/CWBChicago/status/1558855196435963906?s=20&t=63rH3GC...}

{https://twitter.com/CPD1617Scanner/status/1558834076722892804?s=20&t=Mit...}

#ΣΙΚΑΓΟ #ΤΡΟΧΑΙΟ #ΝΕΚΡΟΙ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις