Σάλος με απόλυση παρουσιάστριας: Την «έδιωξαν» επειδή...γκρίζαραν τα μαλλιά της (Βίντεο)

Σάλος με απόλυση παρουσιάστριας: Την «έδιωξαν» επειδή...γκρίζαραν τα μαλλιά της (Βίντεο)

Η Λίζα ΛαΦλάμ, μια από τις πιο γνωστές δημοσιογράφους δελτίων ειδήσεων στον Καναδά, με μεγ΄άλη εμπειρία στο πολεμικό ρεπορτάζ και την κάλυψη φυσικών καταστροφών στην 25 ετών καριέρα της φέρεται να ανακοίνωσε πως τελικά απολύθηκε γιατί… γκρίζαραν τα μαλλιά της.

Με ανάρτησ΄ή της στο Twitter, η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι απομακρύνθηκε από την παρουσίαση του δημοφιλούς απογευματινού δελτίου ειδήσεων του καναλιού CTV του Καναδά.

Η απόφαση «με σόκαρε και με θλίβει», είπε και πρόσθεσε ότι «στα 58 μου νόμιζα ότι είχα μπροστά μου περισσότερο καιρό» στην παρουσίαση.

Μέσα στην πανδημία η Λίζα ΛαΦλάμ πήρε την απόφαση να μην βάφει πια τα μαλλιά της, όπως και πολλές άλλες γυναίκες. Αυτό «με απελευθέρωσε», είπε αργότερα και ευχήθηκε να είχε πάρει την απόφαση νωρίτερα.

{https://twitter.com/LisaLaFlamme_/status/1559238644317167618?ref_src=tws...}

Η εφημερίδα Globe and Mail ανέφερε ότι μεγαλοστέλεχος του καναλιού ρώτησε ποιος ενέκρινε την απόφαση να γκριζάρουν τα μαλλιά της Λίζα ΛαΦλάμ.

Οι δυο τους, πάντα κατά το δημοσίευμα, διαφώνησαν για δημοσιογραφικούς λόγους και τελικά της ανακοίνωσε ότι λήγει το συμβόλαιο μαζί της.

Η αποπομπή ήταν ένα σοκ για πολιτικούς και δημοσιογράφους στον Καναδά, όπως αναφέρει ο Guardian. Πολλοί έκαναν λόγο για τον σεξισμό και τις ηλικιακές διακρίσεις πίσω από την απόφαση.

Η εταιρεία, από την πλευρά της, δικαιολόγησε την απομάκρυνση σαν «προσαρμογή στις συνήθειες των τηλεθεατών», αλλά δεν σχολίασε τις καταγγελίες για το χρώμα των μαλλιών.

Δεν λείπουν και αυτοί που σχολιάζουν την διαφορετική αντιμετώπιση που έχουν οι άνδρες σε αντίστοιχες περιπτώσεις, αφού δεν αποτελεί εμπόδιο να δείχνουν την ηλικία τους, όσο γερνούν.

#ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ #ΔΕΛΤΙΟ #ΚΑΝΑΔΑΣ #ΓΚΡΙΖΑ #ΜΑΛΛΙΑ #ΑΠΟΛΥΣΗ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις