Ιταλικό νησί προσφέρει 15.000 ευρώ σε άτομα που θα μετακομίσουν εκεί

Πηγή: pixabay

Η ιταλική κυβέρνηση προσφέρει επιχορηγήσεις είτε για να προσελκύσει περισσότερους κατοίκους είτε μετανάστες εποχικούς εργαζόμενους.

Η τοπική κυβέρνηση της Σαρδηνίας στην Ιταλία, θα προσφέρει έως και 15.000 ευρώ σε άτομα που θα μετακομίσουν στις πολλές μικρές πόλεις και χωριά του νησιού, σε μια προσπάθεια να καταπολεμηθεί η ερήμωση της υπαίθρου.

Η επιχορήγηση που προσφέρει η κυβέρνηση της Σαρδηνίας δίνεται με την προϋπόθεση αγοράς ή ανακαίνισης σπιτιού στο νησί.

Άλλα κριτήρια που πρέπει να πληρούνται για όσους θέλουν να μετακομίσουν στη Σαρδηνία είναι πώς το σπίτι πρέπει να βρίσκεται σε δήμο με λιγότερους από 3.000 κατοίκους.

Επιπλέον, το απόλυτο ανώτατο όριο της επιχορήγησης 5.000 € δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το μισό του κόστους αγοράς ή ανακαίνισης.

Οι επιλέξιμοι για την επιχορήγηση, θα πρέπει να δηλώσουν διαμονή στη Σαρδηνία εντός 18 μηνών από την άφιξη τους.#ΙΤΑΛΙΑ #ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ #ΚΑΤΟΙΚΟΙ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις