Το...τερμάτισαν οι Κινέζοι: Έφτιαξαν ποδήλατο που πλένει ρούχα για να εξοικονομήσουν...ενέργεια (βίντεο)

Το...τερμάτισαν οι Κινέζοι: Έφτιαξαν ποδήλατο που πλένει ρούχα για να εξοικονομήσουν...ενέργεια (βίντεο)

Σε μια απίστευτη εφεύρεση προχώρησαν Κινέζοι φοιτητές ως απάντηση στην ενεργειακή κρίση. 

Δεν το έχετε ακούσει νωρίτερα; Μην ανησυχείτε, θα σας εξηγήσουμε τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του μηχανήματος και θα σας πούμε πώς αυτό βοηθά στη διατήρηση της ενέργειας και παρέχει ταυτόχρονα την ευκολία.

Το πλύσιμο των ρούχων είναι μια από αυτές τις δουλειές που δεν αρέσει σε κανέναν, η εργασία τείνει να παραμερίζεται. Εάν ζείτε την εργένικη ζωή, μόλις αποτύχει το τεστ μυρωδιάς, η μόνη σας επιλογή είναι να κάνετε την τρομερή δουλειά του πλυσίματος των ρούχων σας. Η διαδικασία απαιτεί χρόνο και προσπάθεια, και το ίδιο ισχύει και για την εξάσκηση. Τώρα μπορείτε να σκοτώσετε δύο πουλιά με μια πέτρα με το ποδήλατο του πλυντηρίου.

Τι είναι το πλυντήριο ποδηλάτων;

Η εφεύρεση που έκαναν οι Κινέζοι φοιτητές είναι μια λύση και για τις δύο αυτές εργασίες της λίστας υποχρεώσεων, που όχι μόνο θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε την εργασία σας έγκαιρα με κίνητρο να διατηρήσετε τον εαυτό σας υγιή.

Το πλυντήριο ποδηλάτων είναι ένα μηχάνημα, το οποίο λειτουργεί χειροκίνητα από την ανθρώπινη ενέργεια, αλλά πλένει τα ρούχα με παρόμοιο τρόπο όπως ένα παραδοσιακό πλυντήριο ρούχων. Στην πραγματικότητα, έχει σχεδιαστεί για να εξοικονομεί την επιπλέον χρήση ενέργειας σε κάθε νοικοκυριό και να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να διατηρούνται υγιείς.

Πώς λειτουργεί;

Απλά πρέπει να κάνετε πετάλι στο ποδήλατο, όπως θα το κάνετε σε οποιοδήποτε άλλο ποδήλατο. Η περιστροφή των πεντάλ θα μετακινήσει το τύμπανο πλύσης που είναι συνδεδεμένο στο μπροστινό μέρος του κύκλου και θα ολοκληρώσετε τη δουλειά σας.

Πόσο θα κάνω πετάλι;

Στο πλυντήριο του ποδηλάτου υπάρχει επίσης μια ηλεκτρονική οθόνη, η οποία θα σας ενημερώνει για την κατάσταση των ρούχων, επομένως θα πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε πετάλι μέχρι να πλυθούν τα ρούχα σας. Προφανώς, δεν θα σου αρέσει να έχεις ημιπλυμένα ρούχα.

Μπορεί να διατηρήσει ενέργεια;

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε επίσης να διατηρήσετε ενέργεια σε αυτό. Εάν έχετε πολλή επιπλέον ενέργεια την ημέρα, αλλά δεν έχετε ρούχα για πλύσιμο, μπορείτε να ξεκινήσετε την άσκηση στο πλυντήριο ποδηλάτων, ποιος χρειάζεται μια συνδρομή στο γυμναστήριο; Συμμετάσχετε όλη την οικογένεια, εάν ένα από τα παιδιά έχει λίγη επιπλέον ενέργεια, ενθαρρύνετέ το να πηδήξει στο ποδήλατο και να ολοκληρώσει το φορτίο. Στη συνέχεια, έχετε πλύνει πολλά ρούχα και κάποιος έκανε μια εξαιρετική προπόνηση. Κερδίστε, κερδίστε για όλους τους εμπλεκόμενους.

Πώς βοηθάει;

Υπάρχουν πολλά οφέλη που μπορούν να επιτευχθούν όταν χρησιμοποιείτε αυτό το ποδήλατο, Ας τα συζητήσουμε ένα προς ένα.

1. Εξοικονομεί ενέργεια

Ένα από τα πιο σημαντικά οφέλη αυτού του κύκλου είναι ότι εξοικονομεί ενέργεια. Η ενέργεια ή η ηλεκτρική ενέργεια, όπως όλοι γνωρίζουμε, αποτελείται από μη ανανεώσιμους πόρους (τις περισσότερες φορές), οι οποίοι εξαντλούνται γρήγορα. Επιπλέον, η κατανάλωση αυτής της ενέργειας δημιουργεί αποτύπωμα άνθρακα, το οποίο επίσης αυξάνει τη ρύπανση στο περιβάλλον. Έτσι, οι μειούμενοι πόροι και τα αυξανόμενα προβλήματα ρύπανσης αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με τη χρήση πλυντηρίου ποδηλάτων.

2. Σε κρατάει σε...φόρμα

Δεύτερον, μπορεί να είναι δύσκολο να παρακινήσετε τους ανθρώπους να κάνουν την καθημερινή τους άσκηση. Η προσκόλληση μιας αγγαρείας με την άσκηση μπορεί να λειτουργήσει ως κίνητρο για άτομα, ειδικά για γυναίκες που δεν εργάζονται ή είναι υπεύθυνες για τη διαχείριση του σπιτιού. Εάν ο μόνος τρόπος για να πλύνετε τα ρούχα σας είναι να ανεβείτε στο ποδήλατο και να κάνετε πετάλι, τότε ανεβείτε στο ποδήλατο και κάντε πετάλι. Φρέσκα ρούχα και εξαιρετική δουλειά, δεν θα μπορούσατε να ζητήσετε περισσότερα.

3. Εξοικονομείς...χρόνο

Η σύνδεση δύο αγγαρειών με μία μόνο δραστηριότητα θα βοηθήσει στην εξοικονόμηση χρόνου. Εάν συνηθίζετε να πλένετε τα ρούχα σας από το πλυντήριο, θα σας βοηθήσει να μειώσετε τον χρόνο που αφιερώνετε στα ρούχα σας σε ένα πλυντήριο και στη συνέχεια να τα μαζεύετε κάθε μέρα. Αυτό το μηχάνημα μπορεί να σας δώσει τα ίδια αποτελέσματα με το πρόσθετο πλεονέκτημα να σας κρατά σε φόρμα ταυτόχρονα.

4. Εξοικονομείς χρήματα

Η ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιεί το πλυντήριο κάθε μήνα εξοικονομείται με τη χρήση πλυντηρίου ποδηλάτων. Υπολογίστε τον αντίκτυπο αυτής της εξοικονόμησης ενέργειας για έναν ολόκληρο χρόνο και θα νιώσετε ότι έχετε πραγματικά εξοικονομήσει κάτι. Επιπλέον, οι επισκευές που σχετίζονται με το παραδοσιακό μηχάνημα είναι πολύ υψηλότερες από το πλυντήριο ποδηλάτων, το οποίο μπορείτε να φτιάξετε και μόνοι σας. Έτσι, το πλυντήριο ποδηλάτων εξοικονομεί και τα χρήματά σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Evagelatos (@ilias_evagelatos)

#ΚΙΝΕΖΟΙ #ΠΟΔΗΛΑΤΟ #ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ #ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ_ΚΡΙΣΗ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις