Ζελένσκι: «Ο ουκρανικός στρατός προελαύνει στο νότο, απελευθερώθηκαν δεκάδες κοινότητες»

Ζελένσκι: «Ο ουκρανικός στρατός προελαύνει στο νότο, απελευθερώθηκαν δεκάδες κοινότητες»

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι υποστηρίζει ότι οι δυνάμεις του ουκρανικού στρατού προελαύνουν στον νότο, έχοντας απελευθερώσει δεκάδες κοινότητες και στα ανατολικά.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι τόνισε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ότι ο ουκρανικός στρατός προελαύνει ταχύτατα στο νότιο μέτωπο.

Παράλληλα, ο Ζελένσκι ανέφερε πως ο ουκρανικός στρατός απελευθέρωσε «δεκάδες» κοινότητες αυτήν την εβδομάδα που είχαν καταλάβει προσωρινά οι Ρώσοι εισβολείς στο ανατολικό τμήμα της χώρας.

«Μόνο αυτήν την εβδομάδα, μετά το ρωσικό ψευδοδημοψήφισμα, δεκάδες κοινότητες απελευθερώθηκαν», είπε ο Ουκρανός πρόεδρος, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για περιοχές που βρίσκονται στις περιφέρειες Χερσώνα, Χάρκοβο, Λουχάνσκ και Ντονέτσκ, την προσάρτηση των οποίων ανακοίνωσε πρόσφατα η Ρωσία.

Ο ρωσικός στρατός υποχωρούσε σήμερα στην περιφέρεια του Χαρκόβου (βορειοανατολικά), αλλά και στην περιφέρεια της Χερσώνας (νότια), σύμφωνα με χάρτες που παρουσίασε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

#ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ_ΖΕΛΕΝΣΚΙ #ΟΥΚΡΑΝΙΑ #ΠΟΛΕΜΟΣ_ΣΤΗΝ_ΟΥΚΡΑΝΙΑ #ΡΩΣΙΑ #ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ #ΣΤΡΑΤΟΣ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις