Τα εξωφρενικά μέτρα που παίρνουν οι χώρες για την ενεργειακή κρίση: «Μετανάστευση» στην Νότια Αφρική, κουβέρτες και ντουζ... τοπικά (βίντεο)

Τα εξωφρενικά μέτρα που παίρνουν οι χώρες για την ενεργειακή κρίση: «Μετανάστευση» στην Νότια Αφρική, κουβέρτες και ντουζ... τοπικά (βίντεο)

Ότι έρχεται ένας δύσκολος χειμώνας είναι πια δεδομένο, λόγω της ενεργειακής κρίσης πολλές χώρες έχουν πάρει ακραία μέτρα για να αντιμετωπίσουν την πολύ δύσκολη περίοδο που καταφτάνει, παραδείγματος χάρη η Μεγάλη Βρετανία στέλνει προσωπικό στη Νότια Αφρική.

Εξωφρενικά μπορούν να χαρακτηριστούν κάποια από τα μέτρα που παίρνουν χώρες για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την ενεργειακή κρίση και τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται.

Ήδη πολλές κυβερνήσεις κάνουν λόγο για τον πιο δύσκολο χειμώνα από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ένα παράδειγμα είναι αυτό της Μεγάλης Βρετανίας όπου μεταναστεύουν στην Νότια Αφρική, ενώ στη Γερμανία κάνουν τοπικές πλύσεις με κρύο νερό αντί για ένα κανονικό ντούζ.

Αναλυτικά τα μέτρα ανά χώρα:

Δανία

  • Κουβέρτες, ζακέτες και μπλούζες στους υπαλλήλους

Γερμανία

  • Βρεγμένα πανιά για τοπικές πλύσεις αντί για ντους
  • Διακοπή ζεστού νερού σε επιχειρήσεις και τράπεζες

Γαλλία

  • Σύσταση να κλείνουν τα router του wifi

Μεγάλη Βρετανία

  • Στέλνουν προσωπικό εταιριών στη Νότια Αφρική
  • Ενθάρρυνση προσωπικού να δουλεύουν από το σπίτι

Ισπανία

  • Αυστηρή οδηγία για τοποθέτηση αυτόματης πόρτας

#ΧΕΙΜΩΝΑΣ #ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ_ΚΡΙΣΗ #ΜΕΤΡΑ #ΝΤΟΥΖ #ΧΩΡΕΣ
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις