Σάλος με την κίνηση νεόνυμφων να βάψουν γαϊδούρια για να ταιριάζουν με το θέμα του γάμου τους (ΦΩΤΟ)

Σάλος με την κίνηση νεόνυμφων να βάψουν γαϊδούρια για να ταιριάζουν με το θέμα του γάμου τους (ΦΩΤΟ)Οργή έχει προκαλέσει η κίνηση ενός ζευγαριού στην Ισπανία να βάψει δύο γαϊδούρια με ρίγες για να μοιάζουν με ζέβρες για τη δεξίωση του γάμου τους που είχε θέμα το σαφάρι.

Ένας κάτοικος στο Ελ Πάλμαρ, πόλη στο Καντίζ, κατέγραψε σε βίντεο τα δύο γαϊδουράκια να τριγυρνούν μέσα στον ήλιο και ενημέρωσε οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων για την απαράδεκτη αυτή πράξη του ζευγαριού.Ο άνδρας χαρακτήρισε την κίνηση αυτή “ντροπιαστική” και ζήτησε να επέμβουν οι Αρχές για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με το Andalucia Informacion, τα γαϊδουράκια μεταφέρθηκαν στον χώρο της δεξίωσης το πρωί στη συνέχεια τα έβαψαν για να μοιάζουν με ζέβρες και τα άφησαν στον ήλιο για το υπόλοιπο της ημέρας.Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Daily Mail οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις