Το ανατριχιαστικό τραύμα ενός 14χρονου φτάνει σε ιατρική επιθεώρηση

Το ανατριχιαστικό τραύμα ενός 14χρονου φτάνει σε ιατρική επιθεώρηση

Μια μελέτη περίπτωσης για το φρικιαστικό ατύχημα που είχε ένας έφηβος με ποδήλατο παρουσιάστηκε στο ιατρικό περιοδικό «BMJ Case Reports».

Ο 14χρονος έκανε ποδήλατο με το ένα χέρι πάνω στο πεζοδρόμιο κρατώντας ένα αναψυκτικό στο άλλο, όταν και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Το τιμόνι καρφώθηκε στη βουβωνική του χώρα και τον μετέφεραν αμέσως σε νοσοκομείο της βρετανικής Οξφόρδης.

Εκεί είδαν αποτροπιασμένοι οι γιατροί μια βαθιά πληγή στο σημείο, που έφτανε από το ηβικό οστό ως και το περίνεο. Το τραύμα τρύπησε και «αντέστρεψε το όσχεο» και «απογύμνωσε από το δέρμα» το πέος.

Η πληγή ήταν τόσο βαθιά που οι γιατροί μπορούσαν να δουν τους ιστούς του πέους και τη μεμβράνη που καλύπτει τους όρχεις.

Παρά την κακή κατάσταση, ομάδα χειρουργών κατάφερε να κλείσει την πληγή και δεν διαπιστώθηκαν σοβαρές νευροαγγειακές ζημιές. Η ανάρρωσή του ήταν μάλιστα τόσο γρήγορη που το παιδί βγήκε από το νοσοκομείο την επομένη.

Έναν μήνα μετά, που πήγε για επανεξέταση, είχε ανακτήσει πλήρως τη λειτουργία του πέους και δεν εντοπίστηκε κανένα πρόβλημα στην ούρηση ή τη στυτική λειτουργία.

Πηγή: newsbeast.gr 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις