Καβάλα: Νέα προθεσμία απολογίας των κατηγορουμένων της υπόθεσης βιασμού ανήλικης στη Θάσο

Καβάλα: Νέα προθεσμία απολογίας των κατηγορουμένων της υπόθεσης βιασμού ανήλικης στη Θάσο

Νέα προθεσμία ζήτησαν χθες και θα απολογηθούν αύριο (Τετάρτη) τελικά στον ανακριτή Καβάλας, ο 50χρονος και η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού που κατήγγειλε πως υπήρξε θύμα βιασμού από τον πατριό της με την ανοχή της μητέρας της, στον Θεολόγο Θάσου.

Η 14χρονη εκμυστηρεύτηκε το δράμα που βίωσε στον φυσικό της πατέρα, ο οποίος μετά το διαζύγιο των γονιών της, ζει στην Γερμανία, με τη νέα του σύζυγο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της ανήλικής Χρυσόστομο Βελάκη, το δράμα της μικρής ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2017 και κράτησε έως τον Σεπτέμβριο του 2018, όταν ήταν σε ηλικία 12 με 13 ετών. Η μητέρα είχε ενημερωθεί ωστόσο δεν πίστευε τα όσα έλεγε το κορίτσι και μάλιστα προχώρησε σε γάμο με τον 50χρονο μέσα στο 2018. Την ίδια χρονιά η ανήλικη ζήτησε να φύγει και να ζήσει με τον πατέρα της στη Γερμανία. Στο σχολείο οι δάσκαλοι διαπίστωσαν την ύπαρξη ψυχολογικών προβλημάτων, ζήτησαν εξέταση από ψυχολόγους και κάπου εκεί το κορίτσι αποκάλυψε αρχικά στη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της τα όσα έζησε.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις