Συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης καθάριζαν για τέσσερις ώρες τον άξονα της Αριστοτέλους (ΦΩΤΟ)

Συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης καθάριζαν για τέσσερις ώρες τον άξονα της Αριστοτέλους (ΦΩΤΟ)

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προσπάθεια της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης για ένα καθαρό αστικό περιβάλλον.

Εργαζόμενοι του τμήματος Καθαριότητας προχώρησαν εχθές στον καθαρισμό τμήματος του άξονα της Αριστοτέλους.

f3.jpg

Για τέσσερις ώρες, από τις 23.00 μέχρι τις 3.00 το πρωί της επόμενης, πέντε υπάλληλοι του δήμου, με μία υδροφόρα, ένα πιεστικό μηχάνημα, βούρτσες καθάρισαν το πλακόστρωτο από λεκέδες.

Πριν λίγες ημέρες, η ίδια δράση πραγματοποιήθηκε στο χριστουγεννιάτικο χωριό. Αντίστοιχες δράσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα, αλλά και τις επόμενες μέρες, σε όλον τον άξονα και μέχρι την Πλατεία Αριστοτέλους.

f4.jpg

Το αμέσως επόμενο διάστημα, τα συνεργεία καθαρισμού θα αναλάβουν δράση στην οδό Δημητρίου Γούναρη.

f5.jpg

Με την ευκαιρία αυτών των δράσεων, η διοίκηση του Δήμου καλεί για ακόμη μία φορά τα καταστήματα, ιδίως αυτά που είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και τους υπαλλήλους τους, να «μην σέρνουν τις σακούλες απορριμμάτων στο πλακόστρωτο έως ότου τις εναποθέσουν στους κάδους απορριμμάτων, διότι δημιουργούνται λεκέδες καθ' όλη τη διαδρομή από υγρά που διαρρέουν από αυτές. Επίσης τα χαρτοκιβώτια των καταστημάτων πρέπει να τοποθετούνται εντός των κάδων διπλωμένα επιμελώς για να μην καταλαμβάνουν μεγάλο όγκο».

 

f1.jpg

 f6.jpg

 

 

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις