Χανιά: Οι προθεσμίες για το επίδομα στεγαστικής συνδρομής

Χανιά: Οι προθεσμίες για το επίδομα στεγαστικής συνδρομής

Προθεσμίες και διαδικασία χορήγησης Στεγαστικής Συνδρομής σε περιοχές του Δήμου Χανίων

Ο Δήμος Χανίων ενημερώνει τους πληγέντες από τις πλημμύρες του Φεβρουαρίου 2019, ότι δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Β΄ 4873/2019) Απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών με Αριθ. ΔΑΕΦΚ-ΚΕ/οικ.12811/Α321/2019 (ΑΔΑ: 6Ω3Υ465ΧΘΞ-Κ5Ω), σε συνέχεια της Κοινής Υπουργικής Απόφασης με Αριθ.: ΔΑΕΦΚ-ΚΕ/8832/Α325/2019 (ΑΔΑ : 6Β2Γ465ΧΘΞ-Ξ1Α) (ΦΕΚ Β΄4383) με τις οποίες καθορίζονται οι προθεσμίες (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ) και η διαδικασία χορήγησης Στεγαστικής Συνδρομής για ανακατασκευή, αυτοστέγαση, αποπεράτωση και επισκευή κτιρίων πληγέντων από τις πλημμύρες του Φεβρουαρίου 2019 στις παρακάτω οριοθετημένες περιοχές του Δήμου Χανίων:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ

-Δημοτική Κοινότητα Αρωνίου

-Δημοτική Κοινότητα Κουνουπιδιανών

Όλη η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΡΙΣΟΥ

-Τοπική Κοινότητα Βαμβακοπούλου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΑΜΙΩΝ

-Τοπική Κοινότητα Κοντοπούλων

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ

-Δημοτική Κοινότητα Δαράτσου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥΔΑΣ

-Δημοτική Κοινότητα Σούδας

Όλη η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ

Το έργο της αποκατάστασης των ζημιών σε κτίρια από τις προαναφερόμενες πλημμύρες στις παραπάνω οριοθετημένες περιοχές αναλαμβάνει ο Τομέας Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Ν. Χανίων (Τ.Α.Ε.Φ.Κ.-Ν. Χανίων). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αλλά και τους όρους και προϋποθέσεις χορήγησης Στεγαστικής Συνδρομής, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήσουν με το αρμόδιο γραφείο ΤΑΕΦΚ- Ν. Χανίων στην Όαση Βαρυπέτρου- Γολγοθά 2 – κτίριο Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Ο.Α.Κ.- τηλέφωνο : 2821029287.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις