Διπλωματία με κοψίδια στα Βλάχικα της Βάρης

Στα Βλάχικα της Βάρης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Λίβυος στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, και δείπνησε σε μαγαζί που φημίζεται για τα... κοψίδια του.
Αυτή ήταν η "είδηση" και ο Χρήστος Κτενάς σχολίασε στο fb:
«Μερακλής ο άνθρωπος ξέρει να διαλέγει. Είναι επίσης φανερή νομίζω η σοβαρότης της επίσκεψης. Υψηλός καλεσμένος ο οποίος..
φρουρείται με ελεύθερους σκοπευτές και μεγάλη κινητοποίηση ειδικών δυνάμεων, εκτίθεται μετά σε χασαποταβέρνα! Να υποθέσω πως οι υπεύθυνοι ασφαλείας νοσηλεύτηκαν μετά από την κρίση στρες που θα έπαθαν.
Δεν μας λενε αν στο παρεάκι πάνω από τη γαρδούμπα μετείχε και Έλληνας υψηλόβαθμος, και αν μεταξύ τζατζικίου, πατάτας και ψωμούρας στα κάρβουνα σχεδιάστηκε η "επόμενη μέρα" της Ελληνικής διπλωματίας.
Θα γίνουμε ρεντίκολο φοβάμαι αν και δεν το εύχομαι με τίποτε.»
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις