Επιστρέφει στην τηλεόραση η Βίκυ Χατζηβασιλείου;

Επιστρέφει στην τηλεόραση η Βίκυ Χατζηβασιλείου;

Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αναμένεται να επιστρέψεδι εντός των επόμενων μηνών η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία συζητά με το Open.

Σύμφωνα με τη Real Life, οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές γίνονται σε εξαιρετικά θετικό κλίμα και αναμένεται να οδηγήσουν σε οριστική συμφωνία σύντομα, καθώς στόχος του OPEN είναι να ενισχύσει την prime time με περισσότερο πρωτότυπο ελληνικό πρόγραμμα.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα επιστρέψει με εκπομπή τύπου «Πάμε πακέτο» , καθώς δεν είναι ακόμα σαφές το καθεστώς γύρω από τα δικαιώματα του φορμάτ της εκπομπής που επί χρόνια κατείχε ο ALPHA.

Όπως αναφέρει η Real Life, την παραγωγή της εκπομπής της θα αναλάβει ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος, παρά τις διαρροές ότι συζητά με άλλους σταθμούς, εξελίσσεται σε... Ατζούν του OPEN, καθώς έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες του καναλιού για να αναλάβει πακέτο αρκετά προγράμματα.

Εκτός από το «Just the two of us” , το οποίο και θα παρουσιάζει, ο Νίκος Κοκλώνης φέρεται να συμφώνησε να «τρέξει» την παραγωγή και νέου ψυχαγωικού σόου την προσεχή σεζόν, ενώ ήδη είναι συμπαραγωγός και στο «Μεσημέρι #yes»

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις