Κατερίνη: Μετακίνησαν το αυτοκίνητο με τα χέρια γιατί έκλεινε την είσοδο πολυκατοικίας (VIDEO)

Κατερίνη: Μετακίνησαν το αυτοκίνητο με τα χέρια γιατί έκλεινε την είσοδο πολυκατοικίας (VIDEO)

Τέσσερις άνδρες σήκωσαν με τα χέρια τους και μετακίνησαν αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου το είχε παρκάρει μπροστά από είσοδο πολυκατοικίας εμποδίζοντας την είσοδο και την έξοδο των ενοίκων, σύμφωνα με το odelalis.gr.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, παρά τις προσπάθειες των ενοίκων της πολυκατοικίας που βρίσκεται επί της οδό Σκρα στην Κατερίνη, να εντοπίσουν τον κάτοχο του οχήματος αυτό δεν κατέστη δυνατό και έτσι πήραν την απόφαση να ειδοποιήσουν την Τροχαία. Γερανός της Τροχαίας έφτασε στο σημείο όμως δεν μπορούσε να απομακρύνει το όχημα εξαιτίας της στενότητας του δρόμου και των άλλων σταθμευμένων οχημάτων. Στα πλάνα φαίνονται τέσσερις άνδρες να σηκώνουν με τα χέρια το αυτοκίνητο και να το μετακινούν προκειμένου να το πάρει ο γερανός.

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις