Καβάλα: Ο Παναγιώτης Μάργαρης παρουσιάζει το «Πρελούδιο στον έρωτα»

Καβάλα: Ο Παναγιώτης Μάργαρης παρουσιάζει το «Πρελούδιο στον έρωτα»

Τη νέα του μουσική παράσταση με τίτλο «Πρελούδιο στον έρωτα», παρουσιάζει ο Παναγιώτης Μάργαρης αυτή την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, στην Καβάλα. Πρόκειται για μια καλλιτεχνική μυσταγωγία γεμάτη νότες και ηχοχρώματα, βγαλμένη μέσα από την μοναδική μαγεία της κλασικής κιθάρας.

Το «Πρελούδιο στον έρωτα» σηματοδοτεί μια νέα εκκίνηση προς την ψυχή, το πάθος, την αγάπη, την εσωτερική τρικυμία, την γαλήνη και την συναισθηματική ολοκλήρωση. Σε αυτό το νέο του μουσικό εγχείρημα, ο βραβευμένος κλασικός κιθαρίστας και συνθέτης θα παρουσιάσει κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία του. Συμμετέχει ο Στράτος Εμμανουηλίδης. Ένας εξαιρετικός μουσικός από την Καβάλα, ο οποίος θα ερμηνεύσει κομμάτια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Νόστιμον Ήμαρ».

Το ρεσιτάλ θα φιλοξενηθεί στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου, στις 9 το βράδυ. Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 και 13 ευρώ.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις