Κοζάνη:    14 περιπολικά, θερμικές κάμερες, αλεξίσφαιρα γιλέκα, αντιβαλλιστικά κράνη, υπολογιστές αυτοκινήτων,για την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης

Κοζάνη:    14 περιπολικά, θερμικές κάμερες, αλεξίσφαιρα γιλέκα, αντιβαλλιστικά κράνη, υπολογιστές αυτοκινήτων,για την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης

 Την  ανταπόκριση του Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη έλαβε σε πρόσφατη επίσκεψή του ο Βουλευτής Κοζάνης της ΝΔ Στάθης Κωνσταντινίδης στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου συζητήθηκαν  ζητήματα της αρμοδιότητάς του, που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή.Στον κύριο Υπουργό διαβίβασε την ανάγκη για την άμεση ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης με περιπολικά και άλλα υλικοτεχνικά μέσα, για την καλύτερη και ασφαλέστερη εκτέλεση των καθηκόντων των αστυνομικών, σύμφωνα με τις ανάγκες που κατέγραψε  σε  επίσκεψή  στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.Μέσα σε λίγες ημέρες ο κ. Κωνσταντινίδης  έλαβε την απάντηση ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα διατεθούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης συνολικά 14 περιπολικά (6 NISSAN QASHQAI και 8 PEUGEOT), θερμικές κάμερες, αλεξίσφαιρα και φωσφορούχα γιλέκα, αντιβαλλιστικά κράνη, υπολογιστές αυτοκινήτων, φακοί κλπ.Η ενίσχυση των αστυνομικών κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, αποτέλεσε δέσμευση της νέας κυβέρνησης και τίθεται άμεσα σε εφαρμογή.

 

Επιπλέον, στη συνάντηση με τον κ. Υπουργό, τον ενημέρωσε και ζήτησε τη συνδρομή του για τα ζητήματα της μετεγκατάστασης του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων στο αναξιοποίητο κτίριο του οικείου Ειρηνοδικείου και για τη σύσταση παραρτήματος Πυροσβεστικής στην πόλη της Σιάτιστας.

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις