Καβάλα: Σύσκεψη για ενδεχόμενο μήνυσης κατά της Εγνατίας Οδού

Καβάλα: Σύσκεψη για ενδεχόμενο μήνυσης κατά της Εγνατίας Οδού

Μήνυση κατά της Εγνατίας Οδού για το θέμα των πλευρικών διοδίων και του γεγονότος ότι η ανατολική πύλη της Καβάλας είναι κλειστή εδώ και μήνες, έχουν καταθέσει ο δήμαρχος και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Καβάλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης έκανε γνωστό ότι ανέλαβε την πρωτοβουλία να γίνει μια σύσκεψη για το θέμα αύριο (Τετάρτη) στις 6.30 το απόγευμα στο γραφείο του. Σε αυτήν θα συμμετέχουν το Επιμελητήριο, ο Εμπορικός Σύλλογος, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και ο δήμος Καβάλας προκειμένου να χαράξουν από κοινού μια πορεία και να εξετάσουν ποιες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται ώστε να κινηθούν και νομικά και αστικά, ενάντια στην Εγνατία Οδό ΑΕ.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις