Κοζάνη: «Ο Πόντος των Αγίων»

Κοζάνη: «Ο Πόντος των Αγίων»

Πνευματική εκδήλωση, λόγου, εικόνας και μουσικής, με τον τίτλο «Ο Πόντος των Αγίων» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 στις 18.00, στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού (Φιλίππου Β´ 30, Κοζάνη), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλος, ενώ θα παραστούν και θα μιλήσουν, οι Σεβασμιότατοι Μητροπολίτες Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ και Δράμας κ.κ. Παύλος. Την επιμέλεια της εκδήλωσης και την παρουσίαση έχει ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης.

Ποντιακά τραγούδια θρησκευτικού περιεχομένου, θα ερμηνεύσουν  Πόντιοι καλλιτέχνες, ενώ θα προβληθούν ολιγόλεπτα βίντεο, με σημείο αναφοράς Αγίους του Πόντου και το βίο της Αγίας Σοφίας Κλεισούρας και του Αγίου Γεωργίου Καρσλίδη. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα και την υποστήριξη, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, του Δήμου Κοζάνης, των Ποντιακών Σωματείων του Δήμου Κοζάνης «Ευξείνιος Κύκλος» και του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας & Ηπείρου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

 

 

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις