Οργισμένος Ιερέας για τα διόδια - Το ευτράπελο σε διαμαρτυρία στις Σέρρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Οργισμένος Ιερέας  για τα διόδια - Το ευτράπελο σε διαμαρτυρία στις Σέρρες (ΒΙΝΤΕΟ)Σε μια πρωτότυπη διαμαρτυρία προχώρησε το πρωί της Κυριακής η «Κίνηση Σερραίων Πολιτών», θέλοντας να εκφράσει την αντίθεσή της στην λειτουργία του σταθμού διοδίων στο Στρυμονικό.

''Υποδεχόμενοι την ανάπτυξη που έφτασε στον νομό μας'', οι διαμαρτυρόμενοι όπως δήλωσαν στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού, Επιλογές, έκοψαν την κόκκινη κορδέλα, εγκαινιάζοντας έτσι τα διόδια, ενώ στην συνέχεια έκοψαν και την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα για «Καλή Χρονιά». Δεν υπολόγιζαν όμως τον ιερέα που εκείνη την ώρα περνούσε τα διόδια, ο οποίος μη γνωρίζοντας τι συνέβαινε και βλέποντάς τους να κόβουν κορδέλα “όρμησε” οργισμένος επάνω τους.

Δείτε το ρεπορτάζ του Επιλογές:

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις