Λήξη συναγερμού στο Ελ. Βενιζέλος – Εντοπίστηκε βρέφος από την Κίνα με πυρετό

Λήξη συναγερμού στο Ελ. Βενιζέλος – Εντοπίστηκε βρέφος από την Κίνα με πυρετό

Αναστάτωση προκλήθηκε για λίγη ώρα το απόγευμα της Τετάρτης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, καθώς σε απευθείας πτήση από το Πεκίνο εντοπίστηκε από τις θερμικές κάμερες ένα βρέφος με πυρετό.

Καθώς η χώρα μας βρίσκεται σε ετοιμότητα για το ενδεχόμενο εξάπλωσης του κοροναϊού από την Κίνα, οι αρμόδιες υπηρεσίες τέθηκαν σε συναγερμό, ακολουθώντας όλα τυπικά πρωτόκολλα για τέτοιες περιπτώσεις. Ωστόσο, σύμφωνα πληροφορίες του Newpost, όπως εξακριβώθηκε το παιδί είχε εξεταστεί από γιατρούς στο Πεκίνο πριν επιβιβαστεί στο αεροσκάφος και οι γονείς του είχαν πάρει το πράσινο φως για να ταξιδέψουν. Παράλληλα, η οικογένεια δεν είχε σχέση, ούτε είχε επισκεφτεί την επαρχία από την οποία ξεκίνησε η επιδημία στην Κίνα.

Τελικά όπως προέκυψε το παιδί έπασχε από απλή γρίπη τύπου Β, ωστόσο το εν λόγω περιστατικό έδωσε την ευκαιρία για μια πρώτης τάξεως άσκηση σε πραγματικές συνθήκες. 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις