Επαφές και επισκέψεις της υφυπουργού Εργασίας Δ. Μηχαιλίδου στη Λάρισα

Επαφές και επισκέψεις της υφυπουργού Εργασίας Δ. Μηχαιλίδου στη Λάρισα

Στη Λάρισα θα βρίσκεται αύριο Σάββατο η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μηχαιλίδου, η οποία και θα μιλήσει II Ευρωπαϊκού FORUM Ανάπτυξης, το οποίο διοργανώνουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η εφημερίδα «Ελευθερία»
Στο πλαίσιο της επίσκεψης της η κα Μιχαηλίδου θα επισκεφθεί το πρωί τα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας και θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο, τους βουλευτές και τα στελέχη της Οργάνωσης
Αργότερα, στις 12.15 η κα Μιχαηλίδου θα επισκεφθεί το Κρίκκειο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λάρισας, που τελεί υπό την εποπτεία της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.Ιερωνύμου. Εκεί η ΝΟ.Δ.Ε. και η ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας, θα προσφέρουν βιβλία στα παιδιά για τον εμπλουτισμό της δανειστικής Βιβλιοθήκης του Ιδρύματος.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις