Λέσχη ανάγνωσης για παιδιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας

Λέσχη ανάγνωσης για παιδιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας

Συνεχίζονται οι συναντήσεις της Λέσχης Ανάγνωσης για Παιδιά που λειτουργεί για τέταρτη συνεχή χρονιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας και διοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Η Λέσχη Ανάγνωσης για Παιδιά απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού και οι συναντήσεις πραγματοποιούνται από τον Οκτώβριο έως τον Μάιο, ένα Σάββατο το μήνα. Φέτος συμμετέχουν 40 παιδιά ηλικίας 8-12 ετών και μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 4 συναντήσεις στο παιδικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λάρισας, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.

Στόχος της Λέσχης είναι να προσφέρει στα παιδιά τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με διαφορετικά βιβλία λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα ενδιαφέροντά τους και τις αναγνωστικές τους εμπειρίες. Οι συναντήσεις εμπλουτίζονται με παιγνιώδεις δραστηριότητες βασισμένες σε κάποιο βιβλίο ή με αφορμή κάποιο βιβλίο αλλά και με άλλες μορφές τέχνης όπως τα εικαστικά, με στόχο να “εγγραφεί” θετικά και ευχάριστα στο μυαλό των παιδιών η ανάγνωση. Πρόθεσή μας είναι να γοητευτούν τα παιδιά από την αναγνωστική διαδικασία και να κερδίσουν ένα φίλο και σύμμαχο παντοτινό: το βιβλίο. Υπεύθυνη του σχεδιασμού των δραστηριοτήτων και του συντονισμού της Λέσχης είναι η κ. Χρυσάνθη Τσιαμπαλή, συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Πληροφορίες: Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας, Ρούσβελτ 59, Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, 3ος όροφος, τηλ: 2410671173, e-mail: edimovivlio@hotmail.gr,

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις