Ιωνικός: Κάλεσμα για τα λίγα εισιτήρια που έμειναν εν όψει Άρη

Ιωνικός: Κάλεσμα για τα λίγα εισιτήρια που έμειναν εν όψει Άρη

Μεγάλη είναι η κρισιμότητα του αγώνα του Ιωνικού Νίκαιας με τον Άρη. Η ομάδα της Νίκαιας έκανε κάλεσμα στον κόσμο να προμηθευτεί τα λιγοστά εισιτήρια που έχουν απομείνει.

Να σημειωθεί πως οι Νικαιώτες έχουν ορίσει γενική είσοδο 1 ευρώ θέλοντας να δουν το «Σοφία Μπεφόν» να γεμίζει. Μόνο λίγα εισιτήρια έχουν μείνει απούλητα κι αυτά θα είναι διαθέσιμα για το κοινό το Σάββατο.

«Λίγα εισιτήρια έχουν απομείνει για τον Κυριακάτικο (26/1) αγώνα μας με τον Άρη. Οι φίλαθλοί μας θα μπορούν να προμηθευτούν τα "μαγικά" χαρτάκια ΚΑΙ αύριο (Σάββατο) από τις 12:00 έως τις 16:00 από τα γραφεία μας στον Πλάτωνα», αναφέρει το σχετικό post στα social media του Ιωνικού Νικαίας Affidea.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις