Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης στο "My Style Rocks": Εντάξει είναι τραγικό… (VIDEO)

Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης στο

Η ενδυματολογική επιλογή της Τόνιας Κούμπα, στο σημερινό "My Style Rocks", δεν άρεσε καθόλου στον Στέλιο Κουδουνάρη, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός στην κριτική του.

“Πολύ καλά έκανες και ντύθηκες για να συναντήσεις τη μαμά σου, αυτός όλος ο συνδυασμός των πορτοκαλί σε συνδυασμό με το μαλλί σου βγάζει μία υπερβολή. Δηλαδή σίγουρα θα γυρίσουν να σε κοιτάξουν” σημείωσε χαρακτηριστικά ο κριτής του “My Style Rocks”.

Ακολουθεί ο διάλογος του κριτή με την παίκτρια.

Σ.Κ.: Για να καταλάβεις πόσο λάθος είναι η φούστα αυτή πάνω σου, η καμπύλη της περιφέρειας είναι στο γόνατο. Δεν είναι στην περιφέρεια. Δεν είναι φτιαγμένη για εσένα, τον δικό σου σωματότυπο αυτή η φούστα. Μη νομίζεις πως όταν σου λέω για το σώμα σου, τα λέω για να σε προσβάλλω αλλά για να σε διορθώσω. Πριν, με αυτό που είπες, μου φάνηκε ότι τα καταγράφεις για να έρθεις κάποια μέρα να μου πεις ότι σου είπα αυτό και αυτό και αυτό!

Τ.Κ.: Έχω παίξει πολλές φορές ως καρτούν στην τηλεόραση και δεν είναι πολύ κολακευτικό γιατί δεν είμαι 22 αλλά 32 χρονών!

Σ.Κ.: Άκουσε με, όταν κάποιος βγαίνει στην τηλεόραση, είναι έτοιμος να εκτεθεί και να κριθεί. Είσαι εδώ για να κριθείς. Εσύ την άποψη σου την φοράς, δεν χρειάζεται να την λες. Εσύ έχεις επιλέξει αυτή τη φούστα και είναι λάθος για το σώμα σου. Δεν θες να στο πως; Μπορώ να μη στο πω και να σου βάλω βαθμό και να φύγεις. Αν θεωρείς ότι, για το σώμα σου, ντύνεσαι σωστά κάνεις λάθος! Είσαι σε καλό δρόμο αλλά σωστά δεν ντύνεσαι. Τελεία! Κλείνουμε εδώ! Έχουμε και άλλες παίκτριες!

Τ.Κ.: Είστε άδικος τώρα. Το λέω γιατί μπορεί να με στεναχωρούν όσα μου λέτε.

Σ.Κ. Συγνώμη δεν θα σου ξαναπώ. Εσύ είσαι άδικη μαζί μου! Δεν θες να σου λέω για τον σωματότυπο σου επειδή στεναχωριέσαι;

Δείτε το βίντεο:

Όταν η παρουσιάστρια του “My Style Rocks” ζήτησε ένα σχόλιο από την Τόνια Κούμπα για όσα άκουσε από τον Στέλιο Κουδουνάρη, εκείνη απάντησε λιτά πως “είμαι καλά αλλά δεν θέλω να έχω την τελευταία λέξη και απλά γνέφω”.

“Εντάξει είναι τραγικό, έτσι… Τραγικό…” κατέληξε εμφανώς τσαντισμένος ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Δείτε το βίντεο:

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις