Από Δευτέρα λειτουργεί κανονικά η σχολική μονάδα στην Καλαμαριά

Από Δευτέρα λειτουργεί κανονικά η σχολική μονάδα στην  Καλαμαριά

Κανονικά θα λειτουργήσουν από την ερχόμενη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου , τα τρία σχολεία που στεγάζονται στο ενιαίο  κτιριακό συγκρότημα  το οποίο  βρίσκεται  στην περιοχή του Βυζαντίου,  καθώς άμεσα αντιμετωπίστηκε η έκτακτη βλάβη που παρουσιάστηκε στο σύστημα θέρμανσης του κτιρίου, από τον Δήμο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου, μετά την αποκατάσταση των εργασιών οι μαθητές  του 22ου  Νηπιαγωγείου, του 23ου Δημοτικού και του  7ου Γυμνασίου επιστρέφουν κανονικά  την Δευτέρα στα μαθήματά τους, τα οποία  είχαν ανασταλεί, με απόφαση του Δημάρχου Καλαμαριάς, Ιωάννη Δαρδαμανέλη,  για δύο ημέρες, για προστασία των μαθητών, λόγω ψύχους.

«Προτεραιότητα της Διοίκησης και του Δημάρχου Καλαμαριάς είναι η άμεση επίλυση προβλημάτων που αφορούν την σχολική στέγη, έτσι ώστε να μην παρακωλύεται η ροή των μαθημάτων», δήλωσε ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου, Χρήστος Κουτσοτάσιος, ο οποίος επιμελήθηκε του θέματος.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις