Καταγγελία Χρ. Γιαννούλη: Η ΠΚΜ έδωσε 12.400 ευρώ για διαφήμιση σε μια μόνο εφημερίδα

Καταγγελία Χρ. Γιαννούλη: Η ΠΚΜ έδωσε 12.400 ευρώ για διαφήμιση σε μια μόνο εφημερίδαΤην απόφαση του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας να δαπανήσει 12.400 ευρώ για την προβολή σε πανελλαδική εφημερίδα στηλιτεύει η...παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης «Κοιτάμε Μπροστά».

«Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά πως η διαφάνεια στον τρόπο διαχείρισης των κονδυλίων που αφορούν στην προβολή και την επικοινωνία, δυστυχώς παραμένει ακόμη ζητούμενο για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» τονίζει η παράταξη με επικεφαλής τον Χρήστο Γιαννούλη. Το ποσό δεν θα κατευθυνθεί, όπως καταγγέλλει ο Χρ. Γιαννούλης, ούτε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης που φυτοζωούν ούτε σε διάφορα μέσα ενημέρωσης πανελλαδικής κυκλοφορίας, αφού «η δαπάνη αφορά αποκλειστικά και μόνο μία πολιτική εβδομαδιαία εφημερίδα, με έδρα την Αθήνα, συγκεκριμένης πολιτικής απόχρωσης».  Όπως αναφέρουν πληροφορίες από πηγές της Περιφέρειας, η εφημερίδα που θα πάρει τον μποναμά... είναι τα «Παραπολιτικά»... και όλα αυτά την ώρα που η κυβέρνηση έκλεισε την στρόφιγγα επιχορήγησης σε όλα τα αντικυβερνητικά ΜΜΕ, αλλά και στα τοπικά που παλεύουν για την επιβίωση τους.Δικαίως, λοιπόν, ο βουλευτής δηλώνει ότι «η διαφάνεια στον τρόπο διαχείρισης των κονδυλίων που αφορούν την προβολή και την επικοινωνία»...

Πηγή: documentonews.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις