Προθεσμία έως 31/1 για δηλώσεις παραγωγής σε επιχειρήσεις ζωοτροφών

Προθεσμία έως 31/1 για δηλώσεις παραγωγής σε επιχειρήσεις ζωοτροφών

Προθεσμία έως τις 31 Ιανουαρίου έχουν οι επιχειρήσεις ζωοοτροφών για να δηλώσουν τα στοιχεία παραγωγής και να αποφύγουν κυρώσεις.
Ειδικότερα, με ανακοίνωσή της η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων υπενθυμίζει «στους υπεύθυνους των Επιχειρήσεων Ζωοτροφών (δηλαδή στις επιχειρήσεις Παραγωγής και Εμπορίας Ζωοτροφών ή μόνο Εμπορίας Ζωοτροφών, όπως και στους υπεύθυνους πτηνο-κτηνοτροφικών μονάδων που παράγουν σύνθετες Ζωοτροφές, για τις ανάγκες των εκμεταλλεύσεων τους, ιδιοκατανάλωση, καθώς επίσης και στους παραγωγούς και εμπόρους μελισσοτρόφων και στους Μεταφορείς Ζωοτροφών), την υποχρέωσή τους, εντός (έως 31-01-2020) Ιανουαρίου του 2020, να υποβάλλουν εμπρόθεσμα την Δήλωση Στοιχείων Παραγωγής και εμπορίας ή μόνο εμπορίας ή μεταφοράς (ανάλογα με την δραστηριότητά τους), για την εμπορική περίοδο του 2019, για τον υπολογισμό και την πληρωμή των ετήσιων τελών».
Παράλληλα σημειώνει ότι «η μη υποβολή, η, η μη εμπρόθεσμη υποβολή της Δήλωσης αυτής, επιφέρει σοβαρές κυρώσεις (πρόστιμα) έως και 10.000 ευρώ, σύμφωνα με τον Ν. 4235 /2014 (ΦΕΚ 032/11-2-2014). Έντυπα Δηλώσεων διατίθενται από την Υπηρεσία».
Για περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2821346560 και 2821346562.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις