Στις εκδηλώσεις για τον Ι. Καποδίστρια στην Αίγινα η Χρ. Τόμπρου

Στις εκδηλώσεις για τον Ι. Καποδίστρια στην Αίγινα η Χρ. Τόμπρου

Στις επετειακές  εκδηλώσεις, για την  την άφιξη και την ορκωμοσία  του Ιωάννη Καποδίστρια στην Αίγινα,  τον Δήμο Κ. Κέρκυρα και Διαποντίων Νήσων, εκπροσώπησε, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χρυσούλα Τόμπρου.

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων, συνεδρίασε  και το Δίκτυο Πόλεων Ιωάννης Καποδίστριας, με εκπροσώπους από την Αμμόχωστο, την Αίγινα, το Ναύπλιο  και την Κέρκυρα. 

Στη συνεδρίαση  συμμετείχε και η εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού  Έλενα Ράπτη.

Συζητήθηκε η    ενίσχυση του δικτύου και  η άμεση διεύρυνση του με τις πόλεις Λοζάνη και Αγία  Πετρούπολη.  

Η συνεργασία των πόλεων του δικτύου μέσω μιας ευρείας ανταλλαγής ανθρώπινου δυναμικού, και συγκεκριμένων δράσεων, θα προσδώσει μια νέα δυναμική στην προσπάθεια να γίνει περισσότερο γνωστό το έργο και το πλαίσιο αξιών του Ιωάννη Καποδίστρια, όχι μόνο στην ευρωπαϊκή αλλά και στη διεθνή κοινότητα.

 

 

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις