Οι αγωνιστικές επιδόσεις του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Οι αγωνιστικές επιδόσεις του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Η περσινή αγωνιστική πορεία του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, που φέτος διανύει το 29ο έτος λειτουργίας του, ήταν γεμάτη συγκινήσεις και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, αναφορικά με την νέα γενιά του ομίλου. Οι διακρίσεις ξεχώρισαν για ακόμη μια χρονιά σε ενωσιακό, Πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο, δείχνοντας τον δρόμο των επιτυχιών στην νέα αγωνιστική φουρνιά, που σιγά σιγά ξεπροβάλει από τα σπλάχνα της ομάδας.

Οι αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης ξεπέρασαν τον εαυτό τους και πρωταγωνίστησαν εντός των τεσσάρων γραμμών των γηπέδων. Κατάφεραν να κατακτήσουν 93 θέσεις με 28 διαφορετικούς παίκτες σε 49 τουρνουά, κάτι που μαρτυρά την μεγάλη τους προσπάθεια καθ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς του 2019.

Πολύ ψηλά στην λίστα των επιτυχιών βρίσκονται η Πανελλαδική διάκριση της Μιλένας Βουδούρη στα juniors, οι 12 διεθνείς επιτυχίες του Δαβίδ Ζωγραφάκη σε τουρνουά seniors της Itf αλλά και η πολύ καλή πορεία της γυναικείας ομάδας στην κατηγορία της Β Εθνικής, η οποία έφτασε μέχρι τους αγώνες μπαράζ (3η θέση). Την ομάδα αποτελούσαν οι αθλήτριες Αντωνίου, Βουδούρη, Καραναγνώστη, Λαμπροπούλου και Wallace.

Από τις κατακτήσεις των αθλητών του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης οι 12 ήταν σε Διεθνή τουρνουά Seniors της ITF, η 1 σε Πανελλαδική συμμετοχή, οι 20 σε ενωσιακά τουρνουά της ΣΤ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου, και τέλος οι 60 σε open τουρνουά ανά την Ελλάδα.

Η διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους αθλητές, τους γονείς αλλά και την προπονητική ομάδα του ομίλου και παράλληλα να τους ευχηθεί καλή συνέχεια στον αγωνιστικό Γολγοθά του 2020, που αναμένεται να είναι αρκετά δύσβατος αλλά πολλά υποσχόμενος!!!

Δελτίο Τύπου

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: www.tennisaek.gr

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις