Την Παρασκευή 31-1-20 στους δρόμους οι αγρότες του Αμυνταίου

Την Παρασκευή 31-1-20 στους δρόμους οι αγρότες του Αμυνταίου

Στις 31 Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν τις κινητοποιήσεις τους οι Αγρότες του Αμυνταίου παρατάσσοντας τα τρακτέρ τους δεξία και αριστερά της Εθνικής Οδού Φλώρινας – Θεσσαλονίκης μέσω Έδεσσας στο κόμβο του Αντιγόνου, όπως είπε η Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Φλώρινας Διαμάντω Κρητικού σε δήλωση της στην ΕΡΤ Φλώρινας μετά και τη σημερινή απόφαση των αγροτών στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Αμύνταιο. Οι αγρότες, όπως είπε, θα συγκεντρωθούν στις 12:00 της Παρασκευής 31 Ιανουαρίου στο κόμβο του Αντιγόνου, χωρίς ωστόσο πρόθεση τους να είναι να ταλαιπωρήσουν τους πολίτες και τους επισκέπτες. Τα βασικότερα αιτήματα των αγροτών, εκτός όλων των κεντρικών αιτημάτων,  είναι η εξεύρεση λύσεων στις χαμηλές τιμές στις οποίες πωλούνται τα κτηνοτροφικά και αγροτικά προιόντα, η ενίσχυση των νέων αγροτών και η αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν σε καλλιέργειες και κτηνοτροφικές μονάδες από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή.

Τη Τετάρτη 29 Ιανουαρίου έχουν συγκέντρωση στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου και οι αγρότες του Μανιακίου οι οποίοι θα αποφασίσουν τους τρόπους με τους οποίους θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις των αγροτών.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις