Αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών ζητεί το ΕΚΗ

Αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών ζητεί το ΕΚΗ

Την ανάγκη για άμεση αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών της Κρήτης από τις σοβαρές ζημιές που έχουν υποστεί φέτος, συζήτησαν χθες σε συνάντηση που είχαν οι πρόεδροι, της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου Σταύρος Γαβαλάς και Εργατικού Κέντρου Στέλιος Βοργιάς.
Ο πρόεδρος του ΕΚΗ επισήμανε ότι οι αγρότες του νησιού θα πρέπει να τύχουν από την Κυβέρνηση, της ίδιας μεταχείρισης με εκείνη που είχαν οι ξενοδόχοι όταν αντιμετώπισαν το μεγάλο ζήτημα της χρεωκοπίας της THOMAS COOK.
Στη διάρκεια της συνάντησης, επισφραγίστηκε το κοινό μέτωπο αγροτών και εργατών , με σκοπό, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, την εξάλειψη των αδικιών των δύο συγκεκριμένων τάξεων.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις