Π. Καμμένος: Αδυνάτισα γιατί έκανα επέμβαση στο στομάχι

Ο Χατζηνικολάου είχε υφιστάμενο τον πρώην υπουργό στη Νεολαία της ΝΔ

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος του κόμματος, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Πάνος Καμμένος ήταν ο καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» της Δευτέρας.
Ο Καμμένος αναφέρθηκε στη ζωή του και την αλλαγή στην εμφάνιση του. Μίλησε για την πολιτική του..
σταδιοδρομία, τη μαύρη νύχτα των Ιμίων, αλλά και για το παρασκήνιο της κρίσιμης διαπραγμάτευσης το καλοκαίρι του 2015.
Ο πρώην υπουργός και πρόεδρος των ΑΝΕΛ αρχικά ρωτήθηκε για την αλλαγή στην εμφάνισή του.
«Αν σας δει κάποιος στον δρόμο δεν θα σας γνωρίσει. Πως προέκυψε αυτή η αλλαγή;» τον ρώτησε ο Χατζηνικολάου.
«Πέρασα μια μικρή περιπετεια με την υγεία μου και αποφάσισα να τα αλλάξω όλα. Εκανα μια επέμβαση και αφαίρεσα ενα μεγάλο κομμάτι από το στομάχι μου οπότε αυτό με βοήθησε να χάσω κάποια κιλά και να αλλάξω και τον τρόπο ζωής μου» απάντησε  ο Πάνος Καμμένος που συμπλήρωσε ότι επί τρισίμισι χρόνια κοιμόταν ελάχιστα και δούλευε πολλές ώρες.

ΥΓ Στην εκπομπή ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλυψε ότι στη Νεολαία της ΝΔ, όταν ήταν γραμματέας του Μαθητικού, είχε υφιστάμενο τον Πάνο Καμμένο.
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις