Καστοριά: Ερώτηση ΚΚΕ για ΚΕΦΙΑΠ Άργους Ορεστικού

Καστοριά: Ερώτηση ΚΚΕ για ΚΕΦΙΑΠ Άργους Ορεστικού

 Ερώτηση για τα προβλήματα στη λειτουργία του «Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης», Άργους Ορεστικού Καστοριάς κατέθεσαν, προς τον Υπουργό Υγείας,  οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Δελής και Λεωνίδας Στολτίδης. Όπως αναφέρουν οι δύο βουλευτές, το «Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης» λειτουργεί στοιχειωδώς γιατί υπάρχουν μόνο 15 μόνιμοι εργαζόμενοι, ενώ τέλος Φεβρουαρίου λήγει η σύμβαση των 15 συμβασιούχων με δωδεκάμηνη σύμβαση μέσω ΟΑΕΔ . Επίσης δεν υπάρχει το απαραίτητο ιατρικό προσωπικό και είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι τέλος του 2019 πηγαινοερχόταν δύο φορές την εβδομάδα ένας φυσίατρος από το ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου, του οποίου όμως η σύμβαση έληξε. Το αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι οι ασθενείς να βρίσκονται σε κίνδυνο χωρίς γιατρό και θα είναι αδύνατη η λειτουργία του κέντρου σε 24ωρη βάση με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους ασθενείς.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ ζητούν από τον Υπουργό να τους ενημερώσει για τις ενέργειες που θα προβεί η κυβέρνηση, για

τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και την άμεση και πλήρη στελέχωση του «Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης» Άργους Ορεστικού με το απαραίτητο μόνιμο, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, ώστε να αξιοποιηθούν όλες του οι υποδομές και να καλύπτει τις συνεχώς διευρυνόμενες ανάγκες των ασθενών, δωρεάν και με υψηλής ποιότητας παροχές υγείας.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις