Γρεβενά: Δημοπρατείται η συντήρηση της οδού προς Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας

Γρεβενά: Δημοπρατείται η συντήρηση της οδού προς Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας

Στην δημοπράτηση του έργου «Αποκατάσταση – Συντήρηση – Βελτίωση οδικού δικτύου από Γέφυρα Σμίξης προς Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας» προχωράει ο Δήμος Γρεβενών, με λήξη προθεσμίας υποβολής προσφορών στις 4 Μαρτίου 2020.

Το έργο αφορά εργασίες αποκατάστασης φθορών στο οδικό δίκτυο από την γέφυρα που βρίσκεται κάτω από τον οικισμό της Σμίξης μέχρι το χώρο στάθμευσης μπροστά από τις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας στον αυχένα για Δίστρατο, μήκους περίπου 10 χιλιομέτρων, καθώς και το δρόμο προς Σταυρό – Σαμαρίνα, μήκους περίπου 4 χιλιομέτρων.

Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο 1.065.000 € με τη χρηματοδότηση να προέρχεται κατά 900.000 € από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών έτους 2018 και κατά 165.000 € από ιδίους πόρους του Δήμου Γρεβενών.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις