Κοζάνη: Ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής για εργαζόμενους και ανέργους

Κοζάνη: Ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής για εργαζόμενους και ανέργους

Ομαδικά  εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής για εργαζόμενους και ανέργους στην Κοζάνη,  θα υλοποιήσει το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Μακεδονίας.

Τα ομαδικά εργαστήρια παρέχονται δωρεάν και υλοποιούνται μέσω του Περιφερειακού Παραρτήματος ΙΝ.Ε. Γ.Σ.Ε.Ε. Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη με στόχο την πληρέστερη υποστήριξη των εργαζομένων και ανέργων. Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στην Κοβεντάρειο Δημοτική βιβλιοθήκη στις 9 το πρωί με θέμα  «Κοινωνική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα» και την ίδια μέρα στις 11 το πρωί στον ίδιο χώρο με θέμα «Νέες Τεχνολογίες κατά την αναζήτηση εργασίας(Η πλατφόρμα του ΑΣΕΠ και η πλατφόρμα του ΟΑΕΔ)». Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. στην Κοζάνη και στην  Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Μακεδονίας.

Τηλ επικοινωνίας 2461049319

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις