Βρέθηκε ο ηλικιωμένος που χάθηκε στη Θεσσαλονίκη

Βρέθηκε ο ηλικιωμένος που χάθηκε στη ΘεσσαλονίκηΒρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του ο 93χρονος Δημήτριος Μπιτζάλας που αναζητούνταν από χθες το απόγευμα στην Ξυλόπολη.

Ο ηλικιωμένος βρέθηκε σήμερα το πρωί από την εγγονή του, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του lagadas.net, τον βρήκε στην είσοδο του χωριού, δίπλα σε κατοικίες, όπου φαίνεται πως πέρασε το βράδυ του. Κινητοποίηση έγινε και από τους κατοίκους του χωριού που κατά τη διάρκεια της νύχτας πραγματοποίησαν αναζητήσεις, ενώ η είδηση της εξαφάνισης δημοσιεύτηκε και στη γραμμή ζωής silver alert. Για προληπτικούς λόγους ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις