Ως τις 31/3 η διόρθωση τετραγωνικών χωρίς πρόστιμο στον Δ.Ελασσόνας

Ως τις 31/3 η διόρθωση τετραγωνικών χωρίς πρόστιμο στον Δ.Ελασσόνας

Ως τις 31/03/20, όσοι ιδιοκτήτες ακινήτων έχουν δηλωμένα λανθασμένα τετραγωνικά επιφάνειας ακινήτων τους ή δεν έχουν δηλωμένα ακίνητά τους στο Δήμο Ελασσόνας, θα μπορούν να υποβάλουν δήλωση µε τα ορθά στοιχεία, χωρίς την επιβολή προστίµων για τη µη υποβολή ή την υποβολή ανακριβούς δήλωσης.

Παρακαλούνται όλοι να ελέγξουν εάν τα δηλωθέντα τετραγωνικά μέτρα του εκάστοτε ακινήτου τους στο Ε9 είναι τα ίδια και στον λογαριασμό της ΔΕΗ ή άλλου παρόχου.
Για την υποβολή της δήλωσης στον Δήμο απαιτούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά:
• Αίτηση – Υπεύθυνη δήλωση ( παρέχεται από την υπηρεσία)
• Φωτοτυπία ταυτότητας
• Αντίγραφο τελευταίου Ε9 (με αναγραφόμενο τον αριθμό παροχής ρεύματος του ακινήτου)
• Πρόσφατος λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος
Σε περίπτωση που η υπηρεσία ζητήσει την οικοδομική άδεια του ακινήτου, εφόσον δεν υπάρχει, θα ζητηθεί υπεύθυνη δήλωση από τον κάτοχο του ακινήτου
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται, στα παρακάτω τηλέφωνα του Δήμου Ελασσόνας στην κ. Δέσποινα Τζήκα 2493350221, κ. Δημήτριο Καπετάνιο 2493350243

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις