Ημέρα Ρομποτικής στο Μουσείο Σιτηρών στη Λάρισα

Ημέρα Ρομποτικής στο Μουσείο Σιτηρών στη Λάρισα

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τα εγκαίνια του Μουσείου Σιτηρών και Αλεύρων, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020, στις 11:00 και στις 12:30, θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Μουσείου, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Ημέρα Ρομποτικής στο Μουσείο”.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8-12 χρόνων και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Μουσείο από τον Εκπαιδευτικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό “STEM ROBOTICS ACADEMY” σε συνάφεια με το υλικό της έκθεσης του Μουσείου.

Τα παιδιά θα εξοικειωθούν με τα μηχανήματα του μουσείου και τους πρώτους αυτοματισμούς, ενώ με την καθοδήγηση των ειδικών εκπαιδευτών, θα συναρμολογήσουν τροχαλίες, γρανάζια και άξονες, κατασκευάζοντας απλές μηχανές.

Παράλληλα, θα λειτουργεί έκθεση με διαδραστικά εκθέματα ρομποτικής στον ισόγειο χώρο εκθέσεων, στο κεντρικό τμήμα του κτηρίου, δίπλα από το Μουσείο.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί δύο φορές, την Κυριακή 23-2-2020: 11:00-12:30 και 12:30-14:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Απαραίτητες οι δηλώσεις συμμετοχής.

Μουσείο Σιτηρών και Αλεύρων, Μύλος του Παππά

Τηλ. 2410 530083

e mail: mouseiomyloy@larissa-dimos.gr

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Κυριακή 10:00-14:00, Τετάρτη-Παρασκευή:18:00-21:00.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις