Γ. Χατζημάρκος: Ανίκανοι και αμετανόητοι οι δημιουργοί της ανεξέλεγκτης κατάστασης στα νησιά

Γ. Χατζημάρκος: Ανίκανοι και αμετανόητοι οι δημιουργοί της ανεξέλεγκτης κατάστασης στα νησιά

Ανίκανο διαχειριστή του προσφυγικού προβλήματος και δημιουργό της ανεξέλεγκτης κατάστασης στα νησιά, χαρακτηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.
Μετά τη σφοδρή επίθεση που δέχθηκε από τις Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ στη Δωδεκάνησο, που τον κατηγόρησαν ως το μακρύ χέρι επιβολής στις τοπικές κοινωνίες του καθεστώτος της Δεξιάς, λόγω της σύμπλευσής του με το σχεδιασμό της κυβέρνησης για δομές κλειστού τύπου, ο Περιφερειάρχης εξαπέλυσε τα πυρά του εναντίον της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέροντας ότι αυτοί που παρέδωσαν τα νησιά στην προβληματική και άκρως ανεξέλεγκτη κατάσταση που βιώνουν, τολμούν να κάνουν κριτική.
Στη γραπτή του δήλωση, αναφέρει τα εξής:
«Αυτοί που παρέδωσαν τα νησιά στη προβληματική και άκρως ανεξέλεγκτη κατάσταση που βιώνουν, σήμερα τολμούν να μας κάνουν κριτική.
Είναι αυτοί που χωρίς σχέδιο, κανόνες και σύνεση, στοίβαξαν και εγκλώβισαν χιλιάδες μεταναστών στα νησιά μας, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που προκάλεσαν σε αυτά.
Είχαν την ευκαιρία να επιλύσουν το πρόβλημα. Δεν το έκαναν. Και γι αυτό ο λαός της Δωδεκανήσου καταδίκασε τόσο αυτούς όσο και τους πρόθυμους εκπροσώπους τους, στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές.
Η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου, όπως έκανε από την πρώτη στιγμή, το 2015, συνεχίζει να δίνει τον αγώνα για την αποσυμφόρηση των νησιών, την προστασία των κατοίκων και της οικονομίας τους και την αποκατάσταση της αδικίας που υπέστησαν από μια άφρονα πολιτική σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.
Και το κάνει με υπευθυνότητα, λογική και σύνεση, απέναντι στους εμπνευστές και στους υπηρέτες μιας ισοπεδωτικής και οπισθοδρομικής κουλτούρας αντίδρασης».

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις