Παραχώρηση λιμανιών

Παραχώρηση λιμανιών

Την παραχώρηση σε ιδιώτες πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του λιμανιού της Ηγουμενίτσας για διάστημα 60 ετών μέσω διαγωνισμού που θα προκηρυχθεί μέχρι το τέλος του έτους, προανήγγειλε ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Θεσπρωτία.
Είπε επίσης ότι θα επισπευσθούν οι διαδικασίες απόδοσης της χερσαίας ζώνης στο Δήμο ώστε να ολοκληρωθούν πριν τον Διεθνή διαγωνισμό. Τέλος, επιχειρώντας να διασκεδάσει τους φόβους των εργαζομένων στο λιμάνι, είπε ότι δεν πρόκειται να απολυθεί κανένας ενώ αντίθετα θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Ο κ. Πλακιωτάκης κατά τις συναντήσεις του με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και του ΟΛΗΓ ανέφερε ότι η διαδικασία παραχώρησης των 10 περιφερειακών λιμανιών δεν είναι ξεπούλημα αλλά αξιοποίηση με όρους διαφάνειας και κανόνες δικαίου.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις