Αυστηροί έλεγχοι στην Τούμπα ενόψει Ολυμπιακού

Αυστηροί έλεγχοι στην Τούμπα ενόψει ΟλυμπιακούΑποφασισμένοι να διαφυλάξουν την έδρα τους, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι τους,

είναι οι επιτελείς του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

 

Ένα από τα μέτρα που θα ληφθούν για την αναμέτρηση της Κυριακής έχει να κάνει και με τους ελέγχους ταυτοπροσωπίας κατά την είσοδο των φίλων του ΠΑΟΚ στις θύρες του γηπέδου. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως θα ελέγχεται αν το όνομα του φίλαθλου, ταυτίζεται με αυτό που αναγράφεται στο εισιτήριο και γι΄αυτό οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένοι να έχουν όλοι τις ταυτότητες μαζί τους.

Συγκεκριμένα στις θύρες 4-5-6-7-8 ο έλεγχος θα είναι δειγματοληπτικός ενώ στις υπόλοιπες (1-2-3, VIP, 3ος - 4ος όροφος,) θα είναι αυστηρός. Μάλιστα, όπως σημειώνουν οι «ασπρόμαυροι», σε περίπτωση που το αναγραφόμενο όνομα στο εισιτήριο είναι διαφορετικό με αυτό της ταυτότητας, θα απαγορευτεί η είσοδος στο γήπεδο.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται επί ποδός αρκετές ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό καθώς έχουν κάνει σαφές σε όλους τους τόνους πως επιθυμούν να διεξαχθεί και να κριθεί το παιχνίδι εντός του αγωνιστικού χώρου, χωρίς να δώσουν το παραμικρό δικαίωμα στον Ολυμπιακό για να διαταραχθεί ακόμη περισσότερο το κλίμα.

Ήδη οι οδηγίες προς τον κόσμο του Δικεφάλου που κατέγραψε σε χρόνο ρεκόρ το sold out είναι πολλές ενώ τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν και σχετικές ανακοινώσεις με περαιτέρω λεπτομέρειες.

Πηγή: sdna.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις