Πώς το... τσιγάρο ενώνει Ερντογάν και Μητσοτάκη: Μανιώδεις... αντικαπνιστές και οι δυο

Πώς το... τσιγάρο ενώνει Ερντογάν και Μητσοτάκη: Μανιώδεις... αντικαπνιστές και οι δυο

Το τσιγάρο ενώνει από ότι φαίνεται Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Κυριάκο Μητσοτάκη, οι οποίοι είναι φανατικοί αντικαπνιστές.

Ο γνωστός μανιώδης… αντι-καπνιστής Ερντογάν, τώρα θα ελέγχει ένα-ένα τα γραφεία των συνεργατών του στο κόμμα για να δει μην τυχόν και καπνίζει κανείς.

Σύμφωνα με το Sigmalive, δήλωσε στους υπαλλήλους και τα στελέχη: «Στα κεντρικά γραφεία δεν θα καπνίζει κανείς: Θα περνάω από τα γραφεία σας και θα σας ελέγχω», προειδοποίησε.

Μπορεί βέβαια να το είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου, αλλά όλοι γνωρίζουν πόσο μανιώδης… αντι-θεριακλής είναι ο Τούρκος πρόεδρος, οπότε ας τολμήσει κάποιος να καπνίσει.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επισκέφτηκε τα γραφεία του κόμματος για να ενημερωθεί για τις αλλαγές που θα γίνουν στη διακόσμηση κι εκεί βρήκε την ευκαιρία να υπενθυμίσει και στους θεριακλήδες την απαγόρευσή του. Μάλιστα σε έναν που συνάντησε και ξέρει ότι έκοψε το κάπνισμα τον ρώτησε ψαρωτικά: «Δεν πιστεύω να καπνίζεις στο γραφείο σου» για να εισπράξει αμήχανα χαμόγελα από όλους.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις