Περιμένουμε τη στιγμή που θα δούμε ξανά τον Πρετεντέρη...

Ούτε ένα πρόσωπο από τα παλιά στο ενημερωτικό τμήμα του Mega 

Λειτούργησαν έξυπνα στο Mega και έφεραν μία ενημέρωση που δεν θυμίζει τίποτε από το αμαρτωλό παρελθόν του καναλιού. Ούτε ένα από τα πρόσωπα που προκαλούσαν και έβγαζαν τη γλώσσα στον κόσμο, δεν υπάρχει τώρα. Ούτε Ολγα Τρέμη που πήγε στην ΕΡΤ και δεν τη βλέπει κανένας, ούτε Δημήτρης Καμπουράκης που βρίσκεται στον..
ΣΚΑΪ και κάνει πολύ χαμηλά νούμερα, ούτε Σαράφογλου να μας λέει για όλες τις κοινωνικές ομάδες υπέρ του ΝΑΙ, ούτε Μανώλης Καψής, ούτε Γιάννης Πρετεντέρης και ας τον έχουν μέσα εκεί.
Αντιθέτως, το Mega της ψυχαγωγίας που το αγαπούσε ο κόσμος επανήλθε ολοκληρωτικά. Και κέρδισε τηλεθέαση (8,1% χθες).
Και το καλό είναι που κρατούν τις ισορροπίες. Πολύ περισσότερο από τα άλλα κανάλια. Περιμένουμε τη στιγμή όμως που θα δούμε ξανά τον Γιάννη Πρετεντέρη στην οθόνη του Mega. Κάποιοι θα πάνε να σπάσουν την τηλεόραση. Οι περισσότεροι απλώς θα αλλάξουμε κανάλι..
- από το e-tetradio
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις