Ε.Π.Σ. Σερρών: Ήττα στις καθυστερήσεις από τον Έβρο για την Μικτή Κ14

Ε.Π.Σ. Σερρών: Ήττα στις καθυστερήσεις από τον Έβρο για την Μικτή Κ14

Δεύτερη ήττα για την Μικτή ομάδα Κ14 της Ε.Π.Σ. Σερρών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων που έχασε χθες 2-1 στην Αλεξανδρούπολη από την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Έβρου στο εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής.

Στο ματς που διεξήχθη στο γήπεδο «Μαρίνος Δαστερίδης» στην Αλεξανδρούπολη, η ομάδα της Ε.Π.Σ. Έβρου πήρε από νωρίς το προβάδισμα χάρη σε γκολ του Νευρατάκη στο 6ο. Η ομάδα του Σάκη Τερζή κατάφερε να ισοφαρίσει στο 55ο με αυτογκόλ του Κοκκινίδη, αλλά ο Δαλάτσης στις καθυστερήσεις του αγώνα έδωσε τη νίκη στους Εβρίτες.

Έβρος: Ντάντακας, Καμπάκης, Βεζάσης (58′ Μάρτσης), Κοκκινίδης, Δαλάτσης, Δαρούσης, Μακρίδης, Νευρατάκης (36′ Ανθόπουλος), Χρηστούδης (58′ Μόμας), Τουφάκης, Πορτοκαλίδης.

Σέρρες: Μαδένης (48′ Αναδόλης), Γκοτίδη, Τζελέπης, Θεογιάννης, Τσαμαντουρίδης, Χάβος, Κατσούρας, Μίσας (48′ Δαλδαβάνης), Ματσικόπουλος (36′ Κασελούρης), Δράγκος, Θεοχαρίδης (36′ Θώμογλου).

Κ14

ΕΠΣ Ξάνθης – ΕΠΣ Χαλκιδικής 3-0

ΕΠΣ Καβάλας – ΕΠΣ Δράμας 1-2

ΕΠΣ Έβρου – ΕΠΣ Σερρών 2-1

ΕΠΣ Μακεδονίας – ΕΠΣ Θράκης 5-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΕΠΣ Μακεδονίας 13(29-3)

2. ΕΠΣ Ξάνθης 10(12-8)

——————————————

-. ΕΠΣ Δράμας 10(11-8)

-. ΕΠΣ Έβρου 10(12-8)

5. ΕΠΣ Καβάλας 7(12-4)

-. ΕΠΣ Σερρών 7(8-5)

7. ΕΠΣ Θράκης 0(1-23)

8. ΕΠΣ Χαλκιδικής 0(0-26)

Επόμενη προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου (6η, 26/2)

ΕΠΣ Έβρου – ΕΠΣ Καβάλας

ΕΠΣ Δράμας – ΕΠΣ Ξάνθης

ΕΠΣ Χαλκιδικής – ΕΠΣ Θράκης

ΕΠΣ Σερρών – ΕΠΣ Μακεδονίας

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις