Δωρεάν εκπαίδευση ενηλίκων από το Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

Δωρεάν εκπαίδευση ενηλίκων από το Δήμο Πυλαίας-ΧορτιάτηΝέα, δωρεάν, προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων για όλους διάρκειας 25 ωρών

με σύγχρονη και ενδιαφέρουσα θεματολογία και εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας διοργανώνει το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

Τα προσφερόμενα προγράμματα που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Συγκεκριμένα προβλέπεται να συγκροτηθούν τα παρακάτω τμήματα:

Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο, πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή κλπ.) Ασβεστοχώρι (διάρκεια 25 ώρες)
Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο, πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή κλπ.) Πανόραμα, (διάρκεια 25 ώρες)
Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο, πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή κλπ.) Πυλαία, (διάρκεια 25 ώρες)
Αγωγή Υγείας - Πρώτες Βοήθειες, Χορτιάτης, (διάρκεια 25 ώρες)
Ιστορία της Τέχνης, Φίλυρο, (διάρκεια 25 ώρες)
Υγεία και εναλλακτικές θεραπείες, Πανόραμα, (διάρκεια 25 ώρες)
Η υλοποίηση των προγραμμάτων συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις από Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου έως Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020, 09.00 π.μ. – 14.00 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες: 2310 909216

Ασβεστοχώρι - Εξοχή: Δημοτικό Κατάστημα Ασβεστοχωρίου

Φίλυρο: Δημοτικό Κατάστημα Φιλύρου

Χορτιάτης: Δημοτικό Κατάστημα Χορτιάτη

Πανόραμα: Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη (Αγ. Γεωργίου 4, Πανόραμα)

Πυλαία: Κέντρο Κοινότητας Πυλαίας – Χορτιάτη (Αγίου Χριστοφόρου 1, Πυλαία)

Πυλαία: Δημοτικό κατάστημα Πυλαίας

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις