Ο ΑΝΤ1 ψάχνει για να εδραιώσει την πρωτιά

Ο ΑΝΤ1 ψάχνει για να εδραιώσει την πρωτιάΟ ΑΝΤ1 κατακτά για ακόμα μία εβδομάδα την κορυφή στην τηλεθέαση και όπως φαίνεται δε σκοπεύει να αφήσει την πρωτιά ψάχνοντας διαρκώς νέα προγράμματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life οι ιθύνοντες του σταθμού ψάχνουν ένα δυνατό talent show για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματά του για την ερχόμενη σεζόν.

Υπάρχουν συζητήσεις με ξένα στούντιο ψάχνοντας το ιδανικό project για talent show αφού όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ το περυσινό «The Final Four» δεν πήρε το πράσινο φως να συνεχιστεί για ακόμα έναν κύκλο.

Στις σκέψεις των ανθρώπων του ΑΝΤ1 ήταν η μεταφορά στα ελληνικά δεδομένα του Ninja Warrior, ενός παιχνιδιού με μία πίστα δύσκολων εμποδίων και δοκιμασιών που ελάχιστοι μπορούν να τερματίσουν. Το show είχε προβληθεί στην ιαπωνική εκδοχή του παλαιότερα από τον ΣΚΑΪ στο μεσημεριανό του πρόγραμμα.

Η ιδέα αυτή μένει μάλλον εκτός σχεδιασμού για τη νέα σεζόν καθώς το κόστος υλοποίησής της είναι μεγάλο.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις