Κοροναϊός: Τι αποφασίστηκε για τους μαθητές που θα γυρίσουν από την Ιταλία

Κοροναϊός: Τι αποφασίστηκε για τους μαθητές που θα γυρίσουν από την Ιταλία

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η έκτακτη ευρεία σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Υγείας για το ζήτημα του κοροναϊού, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην Ιταλία, όπου ήδη τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Συντηρητική προσέγγιση επέλεξε το Υπουργείο Υγείας στη διαχείριση των μαθητών που επιστρέφουν από εκδρομές στη γειτονική Ιταλία, όπου τα κρούσματα του κοροναϊού ανέρχονται πλέον σε 152, ενώ 3 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Το Υπουργείο Παιδείας αποφάσισε την αναστολή όλων των εκπαιδευτικών εκδρομών προς την Ιταλία, μέχρι νεωτέρας. Αλλά ήδη 10 σχολεία βρίσκονται σε εκδρομές στην Ιταλία, 2 στο Μιλάνο και 8 σε περιοχές της Κεντρικής και Νότιας Ιταλίας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο news4health.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις