Πρώτος νεκρός από το νέο κορονοϊό στην Κρήτη

Πρώτος νεκρός από το νέο κορονοϊό στην Κρήτη

Ένας 42χρονος καθηγητής Πανεπιστημίου, χωρίς υποκείμενο νόσημα, είναι ο πρώτος νεκρός από κορονοϊό στην Κρήτη, καθώς άφησε το απόγευμα την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, μακριά από την οικογένειά του.

Ο 42χρονος είχε έρθει στο Ηράκλειο προκειμένου να λάβει μέρος σε κλειστό σεμινάριο μεταπτυχιακών φοιτητών του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο οποίο ήταν επισκέπτης καθηγητής.

Στις 13 Μαρτίου διαγνώστηκε ότι έχει προσβληθεί από το νέο κορονοϊό covid-19 και τέθηκε σε απομόνωση στο σπίτι όπου τον φιλοξενούσαν, ενώ παράλληλα ακολούθησε ιχνηλάτηση των επαφών του και έλεγχος όλων των ανθρώπων με τους οποίους είχε έλθει σε επαφή.

Λίγες μέρες αργότερα μπήκε στο νοσοκομείο γιατί δεν υποχωρούσαν τα συμπτώματα, δείχνοντας στην πορεία να πηγαίνει καλύτερα. Την περασμένη Δευτέρα όμως επιδεινώθηκε η κατάστασή του οπότε εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και διασωληνώθηκε.

Ωστόσο δεν τα κατάφερε και σήμερα έφυγε από τη ζωή.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις